Valneva är ett vaccinföretag som specialiserat sig på utveckling och kommersialisering av profylaktiska vacciner mot infektionssjukdomar där betydande ouppfyllda medicinska behov finns. Vår vision är att bidra till en värld där ingen dör eller lider av en sjukdom som kan förebyggas av vaccination.

I rollen som SME Cleaning Validation i gruppen Validation and Manufacturing Support på Valneva så kommer du att få möjlighet att arbeta med utrustning på Valnevas två siter i Solna, varav den ena är helt nybyggd. Som SME Cleaning Validation kommer du att jobba med att utföra och säkerställa att den utrustning som är produktrörande blir helt ren och att korskontamination ej sker mellan de olika batcherna och produkterna. Du kommer arbeta med flera olika produkter i flera olika processteg. Detta omfattar områden som USP/fermenteing av bakterier, DSP/proteinrening såväl som formulering och fyllning av inaktiverade bakteriella och virala produkter.

I denna roll kommer du att få möjlighet att jobba med både förbättringsarbete inom ditt område på befintlig utrustning samt vara delaktig vid kravställning, inköp och kvalificering av ny utrustning.

I denna roll ingår följande ansvar:

  • Kravställning, inköp och kvalificering av produktionsutrustning
  • Säkerställa att cGMP efterlevs
  • Vara delaktig och/eller drivande vid avvikelseutredningar, CC ärenden samt CAPA Vid behov leda/driva projekt eller aktiviteter inom området cleaning

Om dig

Vi letar just nu efter en person som har längre erfarenhet av Cleaning Validation.

För att trivas i den här rollen bör du vara serviceinriktad och en duktig kommunikatör för att kunna förstå och supportera organisation med resultatinriktad problemlösning. Du är trygg i din roll och förmedlar information på ett trovärdigt och tydligt och enkelt.

Du är van att jobba enligt Eudralex Annex 15 samt lokala SOP:ar och du har verkat inom life science branschen i några år och skaffat dig en praktisk erfarenhet. Du förstår att prioriteringar kan ändras och är flexibel och prestigelös.

Dina erfarenheter

  • Naturvetenskaplig eftergymnasial utbildning,
  • Erfarenhet av GMP
  • Praktisk erfarenhet av att ha arbetat med cleaning validation
  • Vara införstådd i samt van att arbeta enligt EduraLex annex 15 samt lokalt uppsatta SOP:ar

Ansökning

Är du intresserad? Senaste ansökningsdag är 23/1, men urval sker löpande så vänta inte för länge innan du ansöker!

Frågor? Du är varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Linnéa Andersson på telefon: 072 888 65 77 eller email: linnea.andersson@mpyascitech.com

Om Valneva

Valneva Sweden AB är den svenska delen av Valneva som har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med runt 700 anställda. Valneva har flera vaccinkandidater under utveckling, bland annat mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. På Valneva Sweden AB i Solna sker tillverkning och distribution av våra kommersiella resevacciner samt tillverkning av kliniskt prövningsmaterial. Hela värdekedjan finns på plats i Solna; från inköp av råmaterial till export och försäljning, tillverkning av bulkvaccin, aseptisk fyllning, syning och packning, samt tillhörande supportfunktioner. Bolaget samarbetar på en daglig basis med kolleger på andra Valnevabolag runt om i världen.

Apply Now Back to Job Search

Share:

Print