Valneva är ett vaccinföretag, baserat i Solna, som specialiserat sig på utveckling och kommersialisering av profylaktiska vacciner mot infektionssjukdomar där betydande ouppfyllda medicinska behov finns. Vår vision är att bidra till en värld där ingen dör eller lider av en sjukdom som kan förebyggas av vaccination.

I rollen som SME- Contamination Control i gruppen Validation & Manufacturing Support kommer du att få möjlighet att arbeta på Valnevas två siter i Solna, varav den ena är helt nybyggd. Som SME Contamination Control kommer du att jobba med frågor som rör produktionshygien. Du kommer att ansvara över Contamination Control Strategy och säkerställa att anläggningarna håller den förväntat höga standard som krävs för aseptisk tillverkning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med både förbättringsarbete inom ditt område på befintlig utrustning och lokaler samt vara delaktig vid kravställning, inköp och kvalificering av ny utrustning eller vid ombyggnation.

I denna roll ingår följande ansvar:

 • Ansvara för siternas Contamination Control Strategy.
 • Säkerställa att instruktioner och dokument för produktionshygien håller den standards som krävs för aseptisk fyllning i enlighet med cGMP
 • Kravställning, inköp och kvalificering av utrustning samt renrum.
 • Vara delaktig och/eller drivande vid avvikelseutredning, CC samt CAPA rörande produktionshygien och aseptik.

Om dig

Vi letar just nu efter en person som har längre erfarenhet av contamination control, aseptik och produktionshygien för aseptisk tillverkning. Du är van att jobba tvärfunktionellt och är hjälpsam mot dina medarbetare.

För att trivas i den här rollen bör du vara serviceinriktad och en duktig kommunikatör för att kunna förstå och stötta organisationen med resultatinriktad problemlösning. Du är trygg i din roll och förmedlar information på ett trovärdigt, tydligt och enkelt sätt.

Du är van att jobba enligt Eudralex Annex 1 samt lokala SOP:ar och du har vart i branschen i några år där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du förstår att prioriteringar kan ändras och är flexible och prestigelös.

Dina erfarenheter

 • Naturvetenskaplig utbildning, gärna inom mikrobiologi.
 • GMP
 • Vara införstådd i samt van att arbeta enligt EduraLex annex 1 samt lokalt uppsatta SOP:ar
 • Erfarenhet av aseptisk tillverkning och sterila produkter.
 • Meriterande att ha jobba i renrum samt utfört renrumskvalificering(ar)
 • Meriterande med erfarenhet av att ta fram samt upprätthålla contamination control strategy
 • Meriterande med erfarenhet av produktionshygien.
 • Meriterande med erfarenhet av mediafyllning.
 • Meriterande med erfarenhet av luftrörelsevisualisering.

Ansökning

Är du intresserad? Senaste ansökningsdag är 16/1, men urval sker löpande så vänta inte för länge innan du ansöker!

Frågor? Du är varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Linnéa Andersson på telefon: 072 888 65 77 eller email: linnea.andersson@mpyascitech.com

Om Valneva

Valneva Sweden AB är den svenska delen av Valneva som har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med runt 700 anställda. Valneva har flera vaccinkandidater under utveckling, bland annat mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. På Valneva Sweden AB i Solna sker tillverkning och distribution av våra kommersiella resevacciner samt tillverkning av kliniskt prövningsmaterial. Hela värdekedjan finns på plats i Solna; från inköp av råmaterial till export och försäljning, tillverkning av bulkvaccin, aseptisk fyllning, syning och packning, samt tillhörande supportfunktioner. Bolaget samarbetar på en daglig basis med kolleger på andra Valnevabolag runt om i världen.

Apply Now Back to Job Search

Share:

Print