Academic Resource söker flera processoperatörer till packning av Covid 19-vaccin till vaccinföretaget Valneva i Solna. Tjänsten är konsultuppdrag på heltid och vi söker kandidater som kan arbeta perioden mars-december, juni – december och augusti – december med goda möjligheter till förlängning.

Valneva har flera vacciner under utveckling, inklusive unika vacciner mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. Valnevas portfölj innehåller två kommersiella vacciner för resenärer: ett för förebyggande av japansk encefalit och ett för förebyggande av kolera. Valneva har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med över 500
anställda.

Om Valneva
Valneva Sweden AB är den svenska delen av Valneva och har en lång historia. Bolaget bildades 1993 när dåvarande SBL, Statens Bakteriologiska Laboratorium, delades in i en myndighetsdel, Smittskyddsinstitutet (i dag en del av Folkhälsomyndigheten) och en bolagsdel, SBL Vaccin AB. Våren 2015 såldes vaccinbolaget av sin dåvarande ägare Crucell Sweden AB i Solna till det österrikisk-franska vaccinbolaget Valneva SE.”
Mer information hittar du på www.valneva.com.

Avdelningen som man kommer tillhöra arbetar med visuell inspektion och förpackning av vaccin. Som Processoperatör kommer du att packa vaccinet både manuellt och med hjälp av maskin. Du kommer att arbeta självständigt med förpackning av vaccinet både manuellt och automatiskt.

Arbetsuppgifter:
• Förpacka vaccin, även manuell packning
• Utföra dokumentation inklusive utbytesberäkningar
• Utföra och dokumentera provtagning
• Linjerensning enligt certifiering
• Rigga och tekniskt sköta förpackningsmaskinen
• Utföra och dokumentera formatbyten
• Lagerhantering

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom processindustrin. Tidigare erfarenhet av GMP är meriterande och att du arbetat med förpackning. Vi ser gärna att du arbetat med dokumenthantering inom läkemedelsindustrin.

Som person
Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är en teamplayer beroende på gruppens och företagets behov. Arbetet är monotont och omfattar även tunga lyft stundtals, vi söker dig som gillar att arbeta enligt rutiner. Vidare är du en ansvarsfull och engagerad person som gillar att arbeta målinriktat. Vi söker dig som är ambitiös och flexibel.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Vpp0221

Kontaktperson för tjänsten: Carin Helander
rekrytering@academicresource.se
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post.

Sökord: processoperatör valneva packare gmp läkemedel vaccin förpacka lager formatbyten Stockholm linjerensning dagtid dokumentation lager industri konsult

Apply Now