Är du en erfaren och drivet HR-proffs som brinner lite extra för Talent Management, coachning och nätverksbyggande? I så fall bör du läsa vidare och söka tjänsten som Senior HR Generalist till Valneva!

Om Valneva

Valneva är ett vaccinföretag som specialiserat sig på utveckling och kommersialisering av profylaktiska vacciner mot infektionssjukdomar där betydande ouppfyllda medicinska behov finns. Vår vision är att bidra till en värld där ingen dör eller lider av en sjukdom som kan förebyggas av vaccination. Valneva har flera vaccinkandidater under utveckling, bland annat vaccinkandidater mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. Valnevas portfölj innehåller i dagsläget två kommersiella resevacciner: ett för förebyggande av japansk encefalit och ett för förebyggande av kolera. Valneva har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med runt 700 anställda.

Valneva Sweden AB är ett bolag där hela värdekedjan finns på plats i Solna; från inköp av råmaterial till export och försäljning, tillverkning av bulkvaccin, aseptisk fyllning, syning och packning, samt tillhörande supportfunktioner. Bolaget samarbetar på en daglig basis med kolleger på andra Valneva-bolag runt om i världen.

Mer information hittar du på www.valneva.com.

HR teamet

Gruppen består, utöver HR-chef, av två Seniora HR Generalister som arbetar brett inom HR-området. I teamet arbetar vi tillsammans och stöttar varandra i våra ansvarsområden. Hela teamet arbetar nära cheferna i organisationen.

Om rollen

I rollen som Senior HR Generalist kommer du arbeta i en bred HR-roll med huvudansvaret för frågor kopplade till Talent Management. Rollen förutsätter nätverksbyggande såväl internt som externt, och du ges chansen att både få arbeta med och påverka hela processen. Du kommer in i en organisation som verkligen sätter ett värde på affärsdriven och hållbar HR.

I rollen som Senior HR Generalist kommer du

  • Arbeta såväl strategiskt som operativt med bolagets lärande och utveckling
  • Hålla i utbildningar och utbilda organisationen
  • Coacha, inspirera och motivera
  • Utveckla onboarding-processen
  • Rekrytera och utveckla samarbeten med externa leverantörer

Rätt kandidat har flera års relevant erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete. Du förstår vikten av en stark företagskultur och sätter dig snabbt in i affären. Rollen kräver ett coachande förhållningsätt och en förmåga att självständigt driva projekt framåt. Du ser potentialen i varje medarbetare och förstår vikten av en lärande organisation och ett starkt ledarskap.

Dessutom har du erfarenhet av

  • Kompetensutvecklande insatser
  • Bemanningsplaner och successionsplanering
  • Arbete med fackliga relationer och förhandling
  • Digitalt förhållningsätt
  • Arbete med förbättringar och effektiviseringar i både HR och verksamhetens sätt att arbeta.

Som person trivs du att arbeta såväl självständigt som i team. Du är en god kommunikatör och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är förändringsbenägen och trivs i en snabbfotad miljö. Du har en akademisk utbildning inom PA eller likvärdigt. Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Valneva med Peopleprovide. Vid frågor om tjänsten kontakta Ondina Moretti eller Anders Holtenius på PeopleProvide. Ondina.moretti@peopleprovide.se, anders@peopleprovide.se

Sista ansökningsdag: 1/5

Apply Now Back to Job Search

Share:

Print