Valneva är ett vaccinföretag, baserat i Solna, som specialiserat sig på utveckling och kommersialisering av profylaktiska vacciner mot infektionssjukdomar där betydande ouppfyllda medicinska behov finns. Vår vision är att bidra till en värld där ingen dör eller lider av en sjukdom som kan förebyggas av vaccination.

I rollen som SME Sterilization Processes i gruppen Validation & Manufacturing Support så kommer du att få möjlighet att arbeta med utrustning på Valnevas två siter i Solna, varav den ena är helt nybyggd. Som SME Sterilization Processes kommer du att arbeta med processfrågor som rör sterilisering. Du kommer att vara vår expert på autoklaver och övrig utrustning som används för sterilisering. I denna roll kommer du att arbeta med både förbättringsarbete inom ditt område på befintlig utrustning samt vara delaktig vid kravställning, inköp och kvalificering av ny utrustning eller vid ombyggnation.

I denna roll ingår följande ansvar:

  • Utföra kvalificering samt re-kvalificering av autoklaver och utrustning som används vid aseptisk tillverkning.
  • Utföra riskanalyser och bedöma hur en ändring påverkar steriliseringsprocesser.
  • Felsökning av utrustning som används vid aseptisk tillverkning.
  • Vara delaktig och/eller drivande vid avvikelseutredningar, ändringsärenden samt CAPA för verksamheten.

Om dig

Vi letar efter en person som har längre erfarenhet av sterila processer, aseptiskt arbetssätt och utrustningar som används för att uppnå detta. Du är van att jobba tvärfunktionellt och självdriven.

För att trivas i den här rollen bör du vara serviceinriktad och en duktig kommunikatör för att kunna förstå och supportera organisation med resultatinriktad problemlösning. Du är trygg i din roll och förmedlar information på ett trovärdigt och tydligt och enkelt sätt.

Du är van att jobba enligt regelverk och har jobbat med sterila tillverkning i några år där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter och utrustningar. Du förstår att prioriteringar kan ändras och är flexible och prestigelös. Du gillar att jobba praktiskt såväl som teoretiskt och är öppen för nya sätt att lösa problem på.

Dina erfarenheter

  • Naturvetenskaplig utbildning, gärna inom mikrobiologi eller liknande.
  • Erfarenhet av att kvalificerings samt re-kvalificering av autoklaver.
  • Erfarenhet av att utföra temperaturmappning med KEY Validator (eller likvärdigt system).
  • Erfarenhet av att ta fram lastmönster för autoklav.
  • Meriterande med erfarenhet av aseptisk tillverkning och sterila produkter.
  • Meriterande med GMP men du kan även komma från liknande bransch så som Medtech.

Ansökning

Är du intresserad? Senaste ansökningsdag är 23/1, men urval sker löpande så vänta inte för länge innan du ansöker!

Frågor? Du är varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Linnéa Andersson på telefon: 072 888 65 77 eller email: linnea.andersson@mpyascitech.com

Om Valneva

Valneva Sweden AB är den svenska delen av Valneva som har verksamhet i Österrike, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Kanada och USA med runt 700 anställda. Valneva har flera vaccinkandidater under utveckling, bland annat mot Borrelia, COVID-19 och chikungunya. På Valneva Sweden AB i Solna sker tillverkning och distribution av våra kommersiella resevacciner samt tillverkning av kliniskt prövningsmaterial. Hela värdekedjan finns på plats i Solna; från inköp av råmaterial till export och försäljning, tillverkning av bulkvaccin, aseptisk fyllning, syning och packning, samt tillhörande supportfunktioner. Bolaget samarbetar på en daglig basis med kolleger på andra Valnevabolag runt om i världen.

Apply Now Back to Job Search

Share:

Print